26 Jun 2020

Wij merken dat er geregeld vrij laat op de ochtend gebeld wordt om een afspraak te maken op het spreekuur. Vaak staat het spreekuur dan al te vol om u dezelfde dag nog een afspraak te kunnen geven.  Dit is in strijd met onze visie dat wij u graag laagdrempelig een afspraak willen kunnen aanbieden voor uw klacht, liefst diezelfde dag.

Om deze reden hebben wij besloten om vanaf 1 juli de bereikbaarheid van de assistentes voor het maken van een afspraak op het spreekuur te veranderen naar tussen 8.00 uur en 10.30 uur.

Daarnaast kunt u vanaf nu enkel nog bellen voor een afspraak op een latere dag binnen bepaalde tijdsblokken. Deze tijden kunt u navragen bij onze assistentes.

Binnenkort zal ook het online afspraken maken via mijngezondheidsnet weer actief worden waardoor u via die weg een afspraak kunt maken op een moment dat het voor u het beste uitkomt, 24/7.

Het zal even wennen zijn maar wij denken echt dat we met deze verandering de toegankelijkheid van onze praktijk voor u zullen vergroten.

Laten we met zijn allen met een positieve blik deze verandering tegemoet treden!