Telefonische bereikbaarheid

Spoedgeval

In het geval van acute situaties waarbij het onverantwoord is om te wachten, kunt u bellen naar de praktijk op nummer: 

0164 - 602 307 en in het keuzemenu kiezen voor optie 1.

Indien er sprake is van een levensbedreigende situatie belt u direct 112.

Afspraken maken

Van 8:00 uur tot 10: 30 uur is de assistente telefonisch bereikbaar via 

0164 - 602 307  keuzemenu optie 3 voor:

  • Het maken van een afspraak op het spreekuur..
  • Het aanvragen van visites.

Wij willen u vragen zo vroeg mogelijk te bellen indien u een afspraak wilt maken voor dezelfde dag. Op deze manier is de kans het grootst dat wij aan uw verzoek kunnen voldoen.

De assistentes zullen aan de telefoon altijd vragen wat uw klachten zijn (triage). Dit doen zij om in te schatten bij wie zij een afspraak voor u in kunnen plannen en hoe lang deze afspraak zal duren.

Bij meer dan 2 klachten, zal de assistente vragen welke 2 klachten prioriteit hebben. De huisarts heeft namelijk maar tijd voor 2 klachten per afspraak. Voor de resterende klachten neemt de huisarts ook graag de tijd. Hiervoor willen wij u dan verzoeken om een nieuwe afspraak te maken.

Uitslagen opvragen

Vanaf 11.00 uur is de assistente telefonisch bereikbaar voor het opvragen van uitslagen en resultaten van onderzoek.

Wanneer u via de huisarts een onderzoek heeft laten uitvoeren (bloedafname, röntgenfoto etc) dient u ALTIJD zelf te bellen naar de praktijk voor de uitslag.

In verband met overleg en lunch is de assistente tussen 10.30 en 11.00 uur en tussen 12:00 uur en 13:30 uur niet telefonisch bereikbaar, met uitzondering van spoedzorg.

U kunt voor niet-spoedeisende zaken ook zelf online een afspraak inplannen. Houdt hiervoor uw DigiD-gegevens bij de hand.